Wie is...

John Fransen (De Bouwadviseur)

Ontworpen medio 1973, begin 1974 opgeleverd.

Na een gedegen opleiding tot bouwkundig ingenieur (LBO, MBO en HBO Bouwkunde) met een voorliefde voor architectuur (1 jaar academie der bouwkunst) ben ik werkzaam geweest bij enkele architectuur gerelateerde bedrijven in diverse functies.

“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan “

Bij mijn laatste werkgever, een architectenbureau in Zoetermeer, ben ik langzaam voor mezelf begonnen. Eerst in deeltijd (sinds 2000) om vervolgens in 2003 volledig zelfstandig werkzaam te zijn in het ontwerpen van nieuwbouw- en verbouwplannen, het verzorgen van de stukken voor aanvraag omgevingsvergunning, advisering en begeleiding van grote en kleine bouwprojecten.

Een grote vraag die steeds meer naar boven komt is om een invulling te geven aan de vraag naar betaalbare individualiteit.

Iets unieks voor een betaalbare prijs, om dit te verkrijgen luister ik goed naar de wensen van de klant en probeer deze te vertalen naar een woning of gebouw welke als een jas om de opdrachtgever gedragen kan worden.
Prettig om in te leven en zeer bruikbaar, een ontwerp vanuit de leefomgeving waarin de buitenkant (de schil) ondergeschikt maar ook medebepalend is waar mogelijk.

Een discipline welke mij ligt en waarbij ik hoop deze nog lang voor diverse opdrachtgevers te mogen vervullen.

Van idee tot realisatie.
Samen met u vormen we de bouwcombinatie.